Links returned from Machines API are missing environment identificator

hanso's Avatar

hanso

07 Dec, 2017 08:01 AM

Hi

Calling the following API "api/environments/Environments-19/machines" where Environment-19 has more than 20 machines (default paging size) will return 20 hits plus relevant links, for instance link for the next page of machines. However, it appears that from V4 these links are no longer valid as they are missing environment ID. See the link section below:

"Links": { "Self": "/api/environments//machines", "Template": "/api/environments/{id}/machines{?skip,take,partialName,roles,isDisabled,healthStatuses,commStyles,tenantIds,tenantTags}", "Page.All": "/api/environments//machines?skip=0&take=2147483647", "Page.Next": "/api/environments//machines?skip=20&take=20", "Page.Current": "/api/environments//machines?skip=0&take=20", "Page.Last": "/api/environments//machines?skip=20&take=20" }

  1. Support Staff 1 Posted by Mark Siedle on 07 Dec, 2017 11:47 PM

    Mark Siedle's Avatar

    Hi Hanso,

    Thanks for getting in touch.

    Unfortunately we do not use anything except the "Template" link in our web-portal, so we did not notice that this was broken. Thanks for bringing it to our attention. We have created a GitHub issue here that you can track to be notified when a fix is available.

    Cheers
    Mark

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac